close

Contact rapid

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail

close

Formular de contact

Completează formularul de contact, ne furnizezi câteva informații despre cererea ta și urmează să vă contactăm cât mai curând posibil.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Beneficiile Aloe Vera pentru sănătatea oaselor și a cartilajelor

  Aloe Vera Freedom

  Descoperă cum Aloe Vera Freedom sprijină mobilitatea și sănătatea articulațiilor printr-o formulă inovatoare și naturală.

  Gel de băut Aloe Vera Active Freedom

  Cod produs: 80850-681

  Gel de băut cu 88% Aloe Vera, vitamine și colagen, pentru sănătatea oaselor și a articulațiilor. Aloe Vera Freedom este îmbogățit cu colagen hidrolizat, sulfat de glucozamină și sulfat de condroitină, ingrediente esențiale pentru menținerea sănătății cartilajelor și a oaselor.

  Beneficii Principale:

  • Sprijină formarea normală a colagenului.
  • Contribuie la sănătatea oaselor și cartilajelor.
  • Îmbunătățește metabolismul energetic.
  • Susține funcționarea normală a sistemului nervos.
  • Fără zaharuri adăugate, ideal pentru dieta zilnică.

  Descriere Produs

  Aloe Vera Freedom este un gel de băut premium, conceput pentru a sprijini sănătatea oaselor și a articulațiilor, îmbunătățind astfel calitatea vieții. Formulat cu 88% gel pur din frunze de Aloe Vera, Aloe Vera Freedom combină beneficiile naturale ale plantei Aloe Vera cu ingrediente esențiale precum colagenul hidrolizat, sulfatul de glucozamină și sulfatul de condroitină. Această combinație puternică asigură suportul necesar pentru formarea normală a colagenului, contribuind astfel la menținerea structurii și funcționalității cartilajelor și oaselor.

  Aloe Vera Freedom este îmbogățit cu 56% vitamina C și 60% vitamina E per doza zilnică recomandată, elemente esențiale pentru sănătatea generală. Vitamina C joacă un rol crucial în formarea colagenului, un component vital al vaselor sanguine, oaselor, cartilajelor, gingiilor, pielii și dinților. Aceasta contribuie, de asemenea, la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ și la un metabolism energetic normal. Vitamina E, un antioxidant puternic, susține funcționarea normală a sistemului imunitar și contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

  Acest gel de băut este perfect pentru cei care doresc să își mențină sănătatea articulațiilor și a oaselor, indiferent de vârstă. Ideal pentru sportivi, persoane active sau pentru cei care doresc să își îmbunătățească mobilitatea și flexibilitatea, Aloe Vera Freedom oferă un sprijin natural și eficient. Formula sa unică include colagen hidrolizat din piele de bovină, care ajută la refacerea țesuturilor conjunctive și menține elasticitatea și fermitatea pielii. Sulfatul de glucozamină și sulfatul de condroitină contribuie la sănătatea cartilajelor, reducând inflamațiile și durerile articulare.

  Ingrediente active:

  • 88% gel de Aloe Vera din frunze
  • Fructoză
  • Concentrat de suc de portocale
  • Colagen hidrolizat din piele de bovină
  • Sulfat de glucozamină
  • Sulfat de condroitină (0,5%)
  • Vitamina E

  Ingrediente inactive:

  • Acidifianți: acid citric, acid ascorbic
  • Stabilizator: gumă xantan
  • Conservant: sorbat de potasiu
  • Aromă naturală de portocale

  Mod de utilizare:
  Se recomandă consumul a 30 ml de trei ori pe zi pentru a beneficia pe deplin de proprietățile benefice ale produsului. Aloe Vera Freedom poate fi consumat pur sau amestecat cu suc de fructe pentru un gust plăcut.

  Pentru noi, calitatea este pe primul loc. De la cultivarea plantelor de Aloe Vera până la produsul finit, toate etapele de producție sunt supuse unor controale stricte de calitate. Aloe Vera Freedom este certificat de SGS Institut Fresenius și IASC, garantând astfel un produs de cea mai înaltă calitate și puritate.

  Alege Aloe Vera Freedom pentru a sprijini sănătatea articulațiilor și a oaselor, îmbunătățindu-ți mobilitatea și calitatea vieții. Beneficiază de toate avantajele pe care această formulă naturală și puternică le oferă și descoperă diferența pe care o poate face Aloe Vera Freedom în viața ta.

  Prețuri și Oferte

  Beneficiază acum de oferte speciale pentru Aloe Vera Freedom și descoperă avantajele de a achiziționa direct de la producător. Înregistrându-te ca Partener LR, poți obține acces la oferte exclusive și reduceri suplimentare.

  Informații Suplimentare

  Pentru mai multe detalii despre:

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles