close

Contact rapid

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail

close

Formular de contact

Completează formularul de contact, ne furnizezi câteva informații despre cererea ta și urmează să vă contactăm cât mai curând posibil.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Gel de băut pentru o stare de bine zilnică

  Aloe Vera Intense Sivera

  Susține sănătatea vaselor de sânge, metabolismul energetic și protecția celulară cu Aloe Vera Intense Sivera.

  Gel de băut Aloe Vera Intense Sivera

  Cod produs: 80800-782

  Gel pur de băut cu 90% Aloe Vera, miere și extract de urzică pentru starea ta de bine. Acest gel de băut sprijină funcționarea normală a vaselor de sânge, datorită vitaminei C care contribuie la formarea colagenului. De asemenea, vitamina C prezentă în Aloe Vera Intense Sivera crește procesul de absorbție al fierului, esențial pentru un metabolism energetic normal. Extractul de urzică adaugă un plus de vitalitate și protecție celulară, apărându-ți celulele împotriva stresului oxidativ.

  Beneficii Principale:

  • Stabilizează funcționarea normală a vaselor de sânge.
  • Hrănește cu vitamina C și susține absorbția fierului.
  • Protejează celulele împotriva stresului oxidativ.

  Descriere Produs

  Aloe Vera Intense Sivera este un produs inovator conceput pentru a sprijini sănătatea ta zilnică, oferindu-ți multiple beneficii printr-o combinație unică de ingrediente naturale. Acest gel de băut conține 90% gel pur din frunze de Aloe Vera, 7% miere și 2% extract de urzică, alături de vitamina C, esențială pentru buna funcționare a organismului tău. Aloe Vera Intense Sivera este ideal pentru cei care doresc să își mențină o stare de bine optimă și să sprijine sănătatea sistemului vascular și metabolic.

  Ingrediente naturale și beneficii

  • 90% Gel de Aloe Vera: Aloe Vera este cunoscută pentru proprietățile sale de hidratare și vindecare. Gelul pur din frunze de Aloe Vera utilizat în acest produs este de cea mai înaltă calitate, păstrând toate beneficiile naturale ale plantei. Aloe Vera contribuie la hidratarea pielii, susține sistemul imunitar și ajută la detoxifierea organismului.
  • 7% Miere: Mierea adăugată în Aloe Vera Intense Sivera nu doar că îmbunătățește gustul produsului, dar și potențează efectele terapeutice ale Aloe Vera. Mierea este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și antibacteriene, susținând astfel sănătatea generală.
  • 2% Extract de Urzică: Urzica este recunoscută pentru conținutul său bogat în vitamine și minerale, contribuind la sănătatea sistemului circulator și la detoxifierea organismului. Extractul de urzică din acest produs adaugă un plus de vitalitate și energie, sprijinind funcționarea normală a vaselor de sânge.
  • Vitamina C: Fiecare doză zilnică de Aloe Vera Intense Sivera asigură un aport semnificativ de vitamina C. Aceasta contribuie la formarea normală a colagenului, esențial pentru sănătatea vaselor sanguine, pielii, gingiilor și cartilajelor. De asemenea, vitamina C îmbunătățește absorbția fierului și protejează celulele împotriva stresului oxidativ, susținând un metabolism energetic normal.

  Proprietăți și efecte

  Aloe Vera Intense Sivera este un produs destinat celor care doresc să își mențină sănătatea și vitalitatea pe termen lung. Iată câteva dintre principalele beneficii ale acestui gel de băut:

  • Stabilizează: Sprijină funcționarea normală a vaselor de sânge datorită vitaminei C care contribuie la formarea colagenului.
  • Hrănește: Asigură un aport important de vitamina C și susține absorbția fierului, esențial pentru un metabolism energetic eficient.
  • Protejează: Celulele sunt protejate împotriva stresului oxidativ datorită efectului antioxidant al vitaminei C.

  Mod de utilizare și recomandări

  Pentru a beneficia de toate aceste avantaje, se recomandă consumul a 30 ml de Aloe Vera Intense Sivera de trei ori pe zi. Acest produs poate fi consumat ca atare sau diluat în apă sau suc, după preferințe.

  Ingrediente

  Ingrediente active per 30 ml: 90% gel de Aloe Vera, 7% miere polifloră, 2% extract de urzică. Ingrediente inactive: antioxidant (acid ascorbic), stabilizator (gumă xantan), acidifiant (acid citric), conservant (sorbat de potasiu).

  Calitatea și siguranța produsului

  Aloe Vera Intense Sivera este produs în condiții stricte de control al calității, de la cultivarea plantelor de Aloe Vera până la produsul finit. Toate procesele sunt verificate și certificate de către instituții de renume, precum SGS Institut Fresenius și IASC. Astfel, consumatorii pot avea încredere în calitatea și siguranța acestui produs.

  Alege Aloe Vera Intense Sivera pentru a-ți susține sănătatea zilnică și pentru a te bucura de beneficiile unui gel de băut natural și eficient.

  Prețuri și Oferte

  Beneficiază acum de oferte speciale pentru Aloe Vera Intense Sivera și descoperă avantajele de a achiziționa direct de la producător. Înregistrându-te ca Partener LR, poți obține acces la oferte exclusive și reduceri suplimentare.

  Informații Suplimentare

  Pentru mai multe detalii despre:

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles