close

Contact rapid

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail

close

Formular de contact

Completează formularul de contact, ne furnizezi câteva informații despre cererea ta și urmează să vă contactăm cât mai curând posibil.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Sprijină-ți Sistemul Imunitar cu Extractul Puternic de Cistus Incanus

  Cistus Incanus Capsule

  Explorăm beneficiile plantei Cistus Incanus pentru sănătatea ta, îmbogățită cu vitamina C și zinc pentru un imunitar de fier.

  Cistus Incanus Boost Imunitar Natural

  Cod produs: 80325-699

  Cistus Incanus este o plantă cu o istorie îndelungată în sprijinul sănătății umane. De-a lungul secolelor, ceaiul obținut din frunzele sale a fost apreciat pentru proprietățile sale benefice pentru sistemul imunitar. Imbunătățește-ți imunitatea cu puterea naturală a Cistus Incanus, bogat în vitamina C și zinc.

  Beneficii Principale:

  • Sprijină sistemul imunitar: Cu 69% extract de Cistus Incanus, este un aliat puternic pentru lupta împotriva bolilor.
  • Bogat în nutrienți esențiali: Oferă 100% din necesarul zilnic de vitamina C și 20% din necesarul zilnic de zinc, esențiale pentru o sănătate optimă.
  • Produs vegan: Potrivit pentru toți cei care urmează un stil de viață vegan sau vegetarian.

  Descriere Produs

  Cistus Incanus, cunoscută și sub numele de „ceaiul zeilor”, este o plantă cu o istorie bogată în utilizări medicinale, remarcabilă pentru capacitățile sale de a sprijini sistemul imunitar și de a promova sănătatea generală. Cu o tradiție care se întinde pe secole, această plantă este nativă în regiunile cu soluri bogate în magneziu din Europa de Sud și a fost folosită de-a lungul timpului pentru beneficiile sale terapeutice remarcabile.

  Produsele LR LIFETAKT Cistus Incanus aduc aceste beneficii într-o formă convenabilă și ușor de administrat – capsulele. Fiecare capsulă conține un extract puternic de Cistus Incanus, cu o concentrație de 69%, asigurându-se astfel că beneficiile sale sunt oferite într-un mod concentrat și eficient.

  Unul dintre aspectele distincte ale acestui produs este conținutul său bogat în vitamina C și zinc. Fiecare doză zilnică oferă 100% din necesarul zilnic de vitamina C și 20% din necesarul zilnic de zinc, esențiale pentru funcționarea optimă a sistemului imunitar și pentru menținerea unei sănătăți generale bune. Vitamina C este cunoscută pentru rolul său în întărirea imunității și în protejarea organismului împotriva infecțiilor și a bolilor, în timp ce zincul este esențial pentru procesele de vindecare și reparare ale organismului.

  Procesul meticulos de producție al produselor LR LIFETAKT Cistus Incanus garantează calitatea și eficacitatea acestora. Frunzele de Cistus Incanus folosite sunt selectate cu grijă pentru a asigura un conținut ridicat de ingrediente active și sunt atent procesate pentru a elimina impuritățile și deșeurile, astfel încât să rămână doar esența pură a plantei.

  Capsulele sunt potrivite pentru persoanele care doresc să sprijine sistemul lor imunitar în mod natural și eficient, într-o formă comodă și ușor de administrat. Ele pot fi integrate cu ușurință în rutina zilnică și sunt ideale pentru cei care duc un stil de viață agitat și solicitant.

  În concluzie, LR LIFETAKT Cistus Incanus Capsule reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută un sprijin natural și eficient pentru sistemul lor imunitar și pentru sănătatea lor generală. Cu o formulă puternică, bogată în extract de Cistus Incanus, vitamina C și zinc, acest produs oferă beneficii remarcabile pentru întregul organism, contribuind la menținerea unei stări de sănătate optime și a unei imunități puternice.

  Prețuri și Oferte

  Beneficiază acum de oferte speciale pentru Cistus Incanus Capsule și descoperă avantajele de a achiziționa direct de la producător. Înregistrându-te ca Partener LR, poți obține acces la oferte exclusive și reduceri suplimentare.

  Informații Suplimentare

  Pentru mai multe detalii despre:

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles