close

Contact rapid

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail

close

Formular de contact

Completează formularul de contact, ne furnizezi câteva informații despre cererea ta și urmează să vă contactăm cât mai curând posibil.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Bucură-te de Relaxare Totală cu Infuzia Cistus Incanus

  Cistus Incanus Infuzie

  Descoperă o modalitate naturală și plăcută de a te relaxa în fiecare anotimp, cu infuzia bogată în beneficiile Cistus Incanus.

  Cistus Incanus Infuzie pentru Baie

  Cod produs: 24003-2

  Răsfăță-te cu o infuzie relaxantă și revigorantă de Cistus Incanus, ideală pentru orice moment de relaxare.

  Beneficii Principale:

  • Relaxare și revigorare: Infuzia de Cistus Incanus aduce o senzație de calm și liniște în fiecare baie, oferind o experiență de relaxare totală.
  • Piele hidratată și îngrijită: Ideală pentru pielea iritată și sensibilă, această infuzie naturală ajută la calmarea și hrănirea pielii.
  • Ingredientele naturale: Formulată cu 95% Cistus Incanus și 5% mentă, este o opțiune sigură și eficientă pentru un moment de răsfăț și revitalizare.

  Descriere Produs

  Încercarea de a găsi timp pentru relaxare și revitalizare poate fi provocatoare în ritmul alert al vieții moderne. Cu toate acestea, cu Infuzia Cistus Incanus, relaxarea și starea de bine sunt mai aproape de tine decât crezi. Această infuzie specială este concepută pentru a oferi o experiență de baie liniștitoare și revigorantă, indiferent de anotimp.

  Cistus Incanus, o plantă cunoscută și sub numele de „ceaiul zeilor”, este ingredientul principal al acestei infuzii, oferind o gamă largă de beneficii pentru sănătate și bunăstare. Denumirea sa este sinonimă cu proprietăți calmante, antioxidante și antiinflamatorii, transformând fiecare baie într-o oază de liniște și relaxare.

  Cu un conținut de 95% Cistus Incanus și 5% mentă, această infuzie aduce prospețime și vitalitate în fiecare picătură. Menta adaugă un element răcoritor și revigorant, completând perfect efectele relaxante ale Cistus Incanus.

  Beneficiile acestei infuzii nu se limitează doar la momentul de relaxare în cadă. Infuzia Cistus Incanus este ideală și pentru alte scopuri de îngrijire a pielii. Puteți să o utilizați pentru a vă spăla fața, mâinile sau picioarele, oferindu-le o îngrijire delicată și hrănitoare.

  Utilizarea infuziei este simplă și plăcută. Adăugați 4 linguri de plante într-un ceainic și turnați peste 1 litru de apă fierbinte. Lăsați infuzia să stea timp de 8-10 minute pentru a permite plantelor să-și elibereze toate substanțele benefice. Apoi, strecurați lichidul și adăugați-l în cada dumneavoastră pentru un moment de relaxare totală sau folosiți-l pentru a vă îngriji pielea.

  Alegând Infuzia Cistus Incanus, alegeți o modalitate naturală și plăcută de a vă relaxa și de a vă revigora. Fără aditivi sau ingrediente sintetice, această infuzie este potrivită pentru toate tipurile de piele și oferă o îngrijire delicată și eficientă. Bucurați-vă de fiecare moment de relaxare și răsfățați-vă cu puterea naturală a Cistus Incanus și menta, alături de Infuzia Cistus Incanus de la LR LIFETAKT.

  Prețuri și Oferte

  Beneficiază acum de oferte speciale pentru Cistus Incanus Infuzie pentru baie și descoperă avantajele de a achiziționa direct de la producător. Înregistrându-te ca Partener LR, poți obține acces la oferte exclusive și reduceri suplimentare.

  Informații Suplimentare

  Pentru mai multe detalii despre:

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles