close

Contact rapid

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail

close

Formular de contact

Completează formularul de contact, ne furnizezi câteva informații despre cererea ta și urmează să vă contactăm cât mai curând posibil.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Soluția Practică pentru Gât: Cistus Incanus Spray

  Cistus Incanus Spray

  Găsește aliatul tău rapid pentru gât în Cistus Incanus Spray - perfect pentru călătorii și sprijinător al imunității tale.

  Cistus Incanus Spray pentru Gât

  Cod produs: 80326-426

  Ajutor rapid pentru gât într-un spray practic, cu puterea naturală a Cistus Incanus și vitaminele C și E.

  Beneficii Principale:

  • Sprijin pentru gât: O alternativă practică pentru momentele când ești pe drum sau ai nevoie de un ajutor rapid pentru gât iritat.
  • Sprijin pentru sistemul imunitar: Cu 86% extract de Cistus Incanus, oferă un impuls puternic sistemului tău imunitar.
  • Bogat în vitamine: Fiecare doză zilnică conține 38% vitamina C și 42% vitamina E, esențiale pentru o sănătate generală bună.

  Descriere Produs

  Cistus Incanus Spray este soluția de încredere pentru îngrijirea gâtului tău, în orice moment al zilei. Formulat cu atenție pentru a oferi un sprijin rapid și eficient pentru gâtul iritat sau sensibil, acest spray combină puterea naturală a plantei Cistus Incanus cu beneficiile esențiale ale vitaminelor C și E.

  Originea sa din Europa de Sud îi conferă o tradiție îndelungată în utilizările sale medicinale, iar produsele LR LIFETAKT Cistus Incanus se bazează pe această moștenire pentru a oferi un produs de calitate superioară.

  Cistus Incanus, cunoscut și sub denumirea de „ceaiul zeilor”, este o plantă recunoscută pentru proprietățile sale benefice pentru sănătatea gâtului și sistemului imunitar. Extractul său puternic, prezent în proporție de 86% în acest spray, asigură un sprijin eficient pentru confortul gâtului tău.

  Alături de extractul de Cistus Incanus, acest spray este îmbogățit și cu vitamina C și vitamina E. Vitamina C este cunoscută pentru rolul său în întărirea sistemului imunitar și combaterea radicalilor liberi, fiind esențială pentru menținerea unei sănătăți optime. Vitamina E completează beneficiile sale, oferindu-ți o protecție antioxidantă și susținând procesele de vindecare a gâtului.

  Utilizarea spray-ului este simplă și comodă. Recomandarea de consum este de 3 x 3 pulverizări pe zi, pentru a beneficia de toate proprietățile sale benefice. Formula sa este completată cu o aromă naturală de mentă, oferindu-ți o experiență plăcută și răcoritoare la fiecare utilizare.

  Ingrediente active precum extractul din Cistus Incanus și vitaminele C și E sunt atent selectate și prelucrate pentru a asigura o concentrație maximă de substanțe nutritive esențiale pentru sănătatea gâtului tău. Formula sa este completată cu ingrediente inactive, precum apă și îndulcitori naturali, pentru a oferi un produs complet și de încredere.

  Cistus Incanus Spray este partenerul tău de încredere pentru îngrijirea gâtului, în orice moment al zilei. Fie că ești acasă, la birou sau în călătorie, acest spray practic și eficient este alegerea perfectă pentru a-ți menține sănătatea și confortul gâtului. Alege să îți îngrijești gâtul cu puterea naturală a Cistus Incanus și beneficiile vitaminelor C și E, cu Cistus Incanus Spray de la LR LIFETAKT.

  Prețuri și Oferte

  Beneficiază acum de oferte speciale pentru Cistus Incanus Spray și descoperă avantajele de a achiziționa direct de la producător. Înregistrându-te ca Partener LR, poți obține acces la oferte exclusive și reduceri suplimentare.

  Informații Suplimentare

  Pentru mai multe detalii despre:

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles