close

Contact rapid

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail

close

Formular de contact

Completează formularul de contact, ne furnizezi câteva informații despre cererea ta și urmează să vă contactăm cât mai curând posibil.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Drumul Către Libertatea Financiară.

  Oportunitate

  Descoperă cum Zinzino deschide drumul către libertatea financiară. Oferind oportunități unice și susținând aspirațiile antreprenoriale, îți ghidăm calea către independența financiară prin promovarea sănătății și a succesului în afaceri.

  Parteneriat Independent Zinzino.

  Ai oportunitatea de a deveni un Partener Independent Zinzino și de a construi propria ta afacere în domeniul sănătății și bunăstării. Fondată în 2005 de Hilde și Orjan Saele, Zinzino Operations AB este o companie de încredere, recunoscută pentru produsele sale de calitate superioară care promovează un stil de viață sănătos și echilibrat.

  Descoperă Parteneriatul Independent Zinzino

  Avantajele Parteneriatului Independent Zinzino:
  • Flexibilitate și Independență: Stabilește-ți obiectivele și programul într-un mediu de lucru flexibil.
  • Venit Suplimentar Potențial: Planul nostru de compensații generos îți oferă șansa de a câștiga conform eforturilor depuse.
  • Suport și Resurse: Prin intermediul nostru, ai acces la training, materiale de marketing și resurse pentru a-ți dezvolta abilitățile și a-ți promova eficient afacerea.
  • Produse de Înaltă Calitate: Oferta noastră de produse este recunoscută pentru calitatea lor superioară, ajutându-te să construiești o bază solidă de clienți loiali.
  • Comunitatea Zinzino: Alătură-te unei comunități unite de parteneri dedicați, care îți oferă sprijin și inspirație în călătoria către o viață mai bună.
  Ce înseamnă să fii Partener Zinzino?

  Ca Partener Independent Zinzino, poți câștiga bani promovând produse sănătoase și ajungând la oameni. Funcționezi ca un consultant, vinzând produse de calitate și obținând beneficii pentru tine și echipa ta.

  Cum Funcționează?
  • Alege Pachetul Tău: Optează pentru Ultimate Partner Kit pentru beneficii suplimentare și rambursare completă pentru Loialitate.
  • Câștigă Bani și Produse Gratuite: Primești comisioane din vânzările tale directe și poți dezvolta propria echipă pentru câștiguri mai mari.
  • Dezvoltă-ți Afacerea: Oferim bonusuri, recompense și chiar excursii de lux pe măsură ce îți extinzi echipa și vinzi produse.
  Cum Te Poți Alătura?

  Indiferent de ocupație sau vârstă, oricine poate deveni Partener Zinzino. Oferim instrumentele necesare pentru atingerea obiectivelor tale. Poți alege un pachet cu produse și materiale de instruire la preț redus.

  Dacă dorești să afli mai multe sau să începi, suntem aici pentru tine. Te ghidăm pe parcursul acestei afaceri și îți oferim sprijinul necesar.

  Alătură-te Zinzino și începe-ți drumul către succes în vânzările directe!

  EXPLOREAZĂ

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles