close

Contact rapid

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail

close

Formular de contact

Completează formularul de contact, ne furnizezi câteva informații despre cererea ta și urmează să vă contactăm cât mai curând posibil.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Norme de Utilizare

  Politica de Confidențialitate

  Norme și reguli pentru utilizarea site-ului nostru în mod responsabil și eficient.

  Regulament și Politica de Confidențialitate

  Regulament de Utilizare:

  Normele noastre pentru accesul și utilizarea site-ului Zenvayo.ro, menite să asigure o experiență sigură și responsabilă pentru toți utilizatorii.

  Bine ați venit pe site-ul Zenvayo.ro (denumit în continuare „site-ul”), administrat de SC Zenvayo SRL (denumită în continuare „compania”). Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți supuși termenilor și condițiilor prezentate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

  Informații Generale:

  Zenvayo.ro este operat și administrat de către SC Zenvayo SRL, o companie înregistrată în conformitate cu legislația română, cu sediul social în Alba Iulia, str. Vasile Goldiș, nr. 4, jud. Alba, România, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J01/470/2016, având codul unic de înregistrare RO36087084.

  Accesul și Utilizarea Site-ului:

  Accesul la site-ul Zenvayo.ro este permis doar persoanelor majore și cu capacitate deplină de exercițiu. Utilizarea acestui site este permisă numai în scopuri legale și în conformitate cu termenii și condițiile de utilizare.

  Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală:

  Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor prezente pe site-ul Zenvayo.ro sunt protejate conform legilor naționale și internaționale privind proprietatea intelectuală. Folosirea neautorizată a oricărui conținut de pe acest site este strict interzisă.

  Conținutul Site-ului:

  SC Zenvayo SRL își rezervă dreptul de a modifica, adăuga sau elimina orice informație de pe site în orice moment, fără notificare prealabilă.

  Utilizarea Site-ului:

  Utilizatorul site-ului este de acord să nu folosească acest site în scopuri ilegale sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau de autor ale SC Zenvayo SRL sau ale altor terțe părți. Utilizarea site-ului nostru este permisă numai în scopuri legale și conform termenilor și condițiilor prezentate. Nu sunteți autorizat să utilizați acest site în niciun fel care poate afecta securitatea, integritatea sau performanța site-ului sau a sistemelor noastre.

  Protecția Datelor cu Caracter Personal:

  SC Zenvayo SRL respectă confidențialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului și se angajează să le protejeze conform legislației în vigoare. Detalii suplimentare despre politica noastră de confidențialitate sunt disponibile în secțiunea dedicată.

  Link-uri către Alte Site-uri Web:

  Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web gestionate de terți. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri. Utilizarea acestor site-uri este pe propriul risc.

  Limitarea Responsabilității:

  SC Zenvayo SRL nu își asumă răspunderea pentru orice pierdere sau daună directă, indirectă sau consecventă cauzată de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul Zenvayo.ro sau conținutul acestuia.

  Litigii:

  Orice litigiu între utilizator și SC Zenvayo SRL privind utilizarea și navigarea pe site va fi rezolvat pe cale amiabilă sau, în cazul în care acest lucru nu este posibil, prin intermediul instanțelor judecătorești competente din România.

  Modificări ale Termenilor și Condițiilor:

  Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment fără notificare prealabilă. Utilizarea site-ului după publicarea modificărilor reprezintă acceptarea dvs. a termenilor și condițiilor modificate.

  Contact:

  Pentru întrebări sau informații suplimentare referitoare la termenii și condițiile de utilizare a site-ului Zenvayo.ro, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@zenvayo.ro sau folosind formularul de contact disponibil pe site.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles