close

Contact rapid

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail

close

Formular de contact

Completează formularul de contact, ne furnizezi câteva informații despre cererea ta și urmează să vă contactăm cât mai curând posibil.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Politica de Confidențialitate

  Politica noastră de confidențialitate protejează datele personale ale clienților noștri în conformitate cu legile în vigoare și garantează că informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate exclusiv în scopul pentru care au fost oferite (stabilirea contactului cu clienții și furnizarea de informații despre serviciile oferite).

  Noi nu încurajăm spamul și nu vom furniza, oferi sau schimba datele personale cu terți fără acordul explicit al clienților noștri. De asemenea, nu vom face publice datele furnizate de clienții noștri și vom șterge informațiile la cererea acestora, primită prin e-mail sau telefon.

  Nu ne asumăm responsabilitatea pentru informațiile pierdute ca urmare a erorilor sau problemelor de securitate ale serverului ce găzduiește site-ul nostru sau a acțiunilor terțelor persoane.

  În plus, ne rezervăm dreptul de a selecta clienții și să refuzăm colaborarea cu aceia care manifestă un comportament și limbaj neadecvat sau care au anulat comenzi succesive, au facturi neachitate sau întârziate și/sau refuză livrările.

  În conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR), ZENVAYO SRL își asumă angajamentul de a respecta legislația aplicabilă domeniului datelor cu caracter personal. Nota noastră de informare explică cum, când și de ce prelucrăm datele cu caracter personal ale clienților care servicii prin intermediul site-ului nostru.

  De asemenea, declarăm că suntem conștienți de obligația noastră de a asigura securitatea datelor cu caracter personal și de a respecta modalitățile de prelucrare și transferul acestor informații.

  În cazul oricărei încălcări a securității datelor cu caracter personal, aceasta trebuie raportată prin e-mail la adresa contact@zenvayo.ro.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles