close

Contact rapid

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail

close

Formular de contact

Completează formularul de contact, ne furnizezi câteva informații despre cererea ta și urmează să vă contactăm cât mai curând posibil.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Servicii de intermediere în promovarea și vânzarea produselor prin platforme online.

  Servicii

  Ajutăm furnizorii din diverse industrii să își crească vânzările și să obțină noi oportunități de afaceri prin intermediul platformelor online și rețelelor sociale.

  Publicitate/Marketing și Vânzări Online

  Zenvayo ajută furnizorii din diverse industrii să își crească vânzările și să obțină noi oportunități de afaceri prin intermediul strategiilor personalizate de marketing digital și a unui proces eficient de intermediere. Serviciile Zenvayo includ promovarea produselor prin intermediul platformelor online și rețelelor sociale, crearea de conținut de calitate și implementarea de campanii publicitare eficiente.

  Comisionar de Vânzări | Zenvayo

  Compania Zenvayo în calitate de comisionar de vânzări în intermedierea vânzărilor online prin intermediul platformelor online și rețelelor sociale, Zenvayo ajută furnizorii din diverse industrii să-și crească vânzările și să obțină noi oportunități de afaceri. Serviciile Zenvayo includ promovarea produselor prin intermediul platformelor online și rețelelor sociale, crearea de conținut de calitate și implementarea de campanii publicitare eficiente. Colaborând cu Zenvayo, veți beneficia de o strategie personalizată de marketing digital și de un proces eficient de intermediere, pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri și să vă evidențiați într-un mediu competitiv.

  Servicii Oferite | Zenvayo

  Zenvayo oferă servicii de promovare și vânzare a produselor din diverse industrii prin intermediul platformelor online și rețelele sociale. Pentru  a realiza aceste servicii, Zenvayo desfășoară și alte activități cum ar fi crearea de conținut de calitate și implementarea de campanii publicitare eficiente. Aceste activități ajută la creșterea ratei de conversie și la atragerea atenției clienților potențiali, contribuind astfel la succesul campaniilor de promovare și vânzare.

  Identificarea Produselor | Zenvayo

  Zenvayo se axează pe identificarea produselor din diverse industrii cu potențial de a genera vânzări, promovându-le prin intermediul platformelor online și rețelelor sociale. Folosind diferite tehnici de marketing online, inclusiv publicitate plătită, marketing prin e-mail și marketing de conținut, compania atrage atenția clienților potențiali și se asigură că toate produsele sunt afișate în mod clar și convingător pentru a genera mai multe vânzări.

  Căutarea Furnizorilor | Zenvayo

  Zenvayo caută furnizori de produse la prețuri competitive și de calitate pentru a obține marje de profit atractive prin intermediul vânzărilor online. Compania utilizează platforme online specializate și participă la târguri specializate pentru a identifica furnizori noi și existenți. Zenvayo se concentrează pe asigurarea unei game variate de produse de calitate la prețuri competitive pentru a satisface nevoile clienților și pentru a îmbunătăți rata de conversie.

  Listarea Produselor | Zenvayo

  Zenvayo oferă servicii de listare a produselor pe platforme online populare, pentru a ajuta clienții să găsească și să cumpere produsele în mod facil și convenabil. Compania se angajează să listeze produsele în mod precis și complet, cu descrieri detaliate și imagini de înaltă calitate.

  Optimizarea Listărilor | Zenvayo

  Zenvayo oferă servicii de optimizare a listărilor pentru a face ca produsele să fie mai ușor de găsit de către clienți și a îmbunătăți performanța listărilor pe platformele online prin utilizarea de cuvinte cheie relevante, descrieri bine scrise și alte strategii de optimizare. De asemenea, Zenvayo oferă și alte servicii de optimizare, cum ar fi optimizarea imaginilor și îmbunătățirea titlurilor.

  Promovarea Produselor | Zenvayo

  Zenvayo utilizează diverse strategii de promovare, inclusiv publicitatea plătită prin motoare de căutare și rețele sociale, SEO și marketingul de conținut, pentru a crește vizibilitatea produselor și a atrage clienți noi. Aceste servicii de promovare sunt concepute pentru a ajuta furnizorii să-și crească vânzările și să obțină noi oportunități de afaceri prin intermediul platformelor online.

  Procesarea Comenzilor | Zenvayo

  După ce un client a plasat o comandă pe platforma de vânzare online aceasta este trimisă către furnizor. Furnizorul se va ocupa de îndeplinirea comenzii și va trimite produsele direct către client. Această metodă de procesare a comenzilor elimină necesitatea ca Zenvayo să dețină stocul de produse și să gestioneze livrarea.

  Comisioane Practicate | Zenvayo

  Comisioanele practicate de Zenvayo în legătură cu serviciile de intermediere în promovarea și vânzarea produselor sunt stabilite în funcție de fiecare proiect în parte, având în vedere nevoile și cerințele specifice ale fiecărui client și după o analiză detaliată a pieței și a concurenței. Zenvayo oferă o propunere personalizată și transparentă pentru fiecare proiect, astfel încât să puteți lua decizia potrivită în cunoștință de cauză. Pentru informații suplimentare cu privire la comisioanele practicate, vă rugăm să contactați compania Zenvayo pentru a vă oferi toate detaliile necesare.

  În concluzie, Serviciile Zenvayo sunt specializate în intermedierea și promovarea vânzărilor online pentru furnizorii din diverse industrii prin intermediul platformelor online și rețelelor sociale. Compania oferă strategii personalizate de marketing digital și un proces eficient de intermediere, precum și crearea de conținut de calitate și implementarea de campanii publicitare eficiente. Zenvayo se concentrează pe identificarea ofertelor cu potențial de a genera vânzări și caută furnizori de produse la prețuri competitive și de calitate pentru a obține marje de profit atractive prin intermediul vânzărilor online. Compania oferă, de asemenea, servicii de optimizare a listărilor și diverse strategii de promovare, inclusiv publicitate plătită prin motoare de căutare și rețele sociale, SEO și marketing de conținut. Cu Serviciile Zenvayo, furnizorii pot să-și crească vânzările și să obțină noi oportunități de afaceri.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles